Skip to main content

Mediator

MfN-registermediator

Waarom is mediation vaak de beste oplossing?

Soms gaat de samenwerking tussen partners mis en dreigen de verschillen niet meer te kunnen worden overbrugd. Als het toch nog de moeite waard is om te proberen er samen uit te komen, maar als je niet weet hoe dat aan te pakken kun je baat hebben bij een mediator. Met een ervaren mediator lost u het conflict op.

Met mediation kunnen partijen de angel uit het conflict halen waardoor er weer ruimte ontstaat. Zo vind je samen een oplossing waarmee alle betrokkenen tevreden kunnen zijn.

Mediation is sneller, effectiever en goedkoper dan een juridisch traject en mediation lukt vaak met behoud van de relatie.

Mediation is vaak een betere en aanmerkelijk snellere en goedkopere manier om een oplossing van een (dreigend) geschil te realiseren, dan bijvoorbeeld een juridische procedure of arbitrage. Twee ruziënde advocaten kosten immers veel meer dan één mediator. Daarbij komt dat bij mediation alle partijen voor een win-win situatie gaan.

Erkenningen en accreditaties.

De mediator moet aan kwaliteitseisen voldoen en is ingeschreven in het register van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). De mediator werkt volgens het reglement en de gedragsregels van de MfN. De MfN biedt een duidelijke standaard in kwaliteit, werken met een MfN-registermediator biedt duidelijkheid en zekerheid.

Ik onderhoud mijn kennis en vaardigheden door middel van intervisie en permanente educatie.

Contact

Harry Boesten
MfN-REGISTERMEDIATOR
Born - Nederland

+31 (0)6 - 2247 13 68
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.